Klä dig praktiskt men stilsäkert

Det är inte alltid lätt att bara vara mig själv när jag alltid blir kallad mamma hemma. Jag tycker det dessutom är ännu svårare att hitta en stil i alla kläder. Från att vara vilsen i djungeln till att vara en stilsäker mamma kan jag nu dela med mig av mina mest värdefulla tips så du slipper irra runt själv.

Ni småbarnsföräldrar känner nog igen er när man ena stunden behöver stå och kladda med sina barn vid spisen och i andra stunden ska man se proper ut på jobbet. Det tog sin lilla tid för mig och hitta den där balansen och ibland blir jag fortfarande tokig när jag inte får till det. 

Det jag har lärt mig är att bekvämligheten är A och O, jag menar vem vill se obekväm ut? Oavsett vad jag har på mig är det är svårt att se stilmedveten ut om jag inte är 100 % bekväm. Jag har lärt mig att lägga mitt fokus på snygga basplagg, som ett par schyssta jeans och en stilren t-shirt. Där har vi en bra början till en schysst outfit!

När man gjort färdigt morgonrutinen hemma och springa iväg till jobbet, då slänger man på sig detaljerna som gör outfiten till det lilla extra, eller hur? Jag brukar vanligtvis ta en kavaj med lite mönster eller en croppad cardigan, för att på så sätt framhäva lite figur. Vi tjejer får inte vara rädda för att dölja kurvorna! Glöm absolut inte accessoarer, det är mitt bästa knep som det ger den sista touchen man vill ha. Kanske ett litet halsband eller örhängen, eller varför inte båda? 

Det jag lärt mig är det viktigaste är detaljerna, för att få den vardagliga, praktiska mamman till den stilsäkra kvinnan i mig! Unna dig själv de plagg eller skorna som gör att du kan lyfta flera outfits till nästa nivå. Ge dig lite extra tid på morgonen så du kan promenera iväg med stark självkänsla!