Köp en säkerhetsdörr från Prodoor du också

En av de bästa investeringarna jag har gjort är att byta ut den gamla dörren till lägenheten. Innan jag började titta på ny dörr hade jag i ärlighetens namn inte så bra koll på olika dörrar, men efter att ha levt några månader med en säkerhetsdörr från Prodoor vill jag aldrig gå tillbaka till en vanlig dörr. Bara ljudisoleringen från trapphuset var värd varenda krona!

Efter att jag satte in säkerhetsdörren från Prodoor fick jag äntligen rätt förutsättningar för att sova hela natten – oavsett vad som hände på andra sidan av den. Jag har alltid haft svårt att sova på nätterna, och med fullt ansvar för barnen hela dagarna märker jag konsekvenserna av sömnbrist mer.

Anledningen till att jag valde just Prodoor var att de kändes som en seriös leverantör, som dessutom erbjöd installation och bortforsling av den gamla dörren. Att få bort den gamla dörren var något jag oroade mig för innan jag hittade till Prodoor, men det var alltså inget problem – trots att jag själv inte har möjlighet att forsla bort så stora saker.

Jag känner mig tryggare med en säkerhetsdörr

Jag ska inte sticka under stol med att jag också tänkte på min och barnens säkerhet när jag valde min nya dörr. Samhällsklimatet har verkligen hårdnat på sistone, och enligt SCB sker en stor mängd bostadsinbrott varje år. Den här artikeln i Aftonbladet om ökande inbrott var det som fick mig att ta steget till att sätta in en ordentlig dörr:

”Skillnaden blir enorm om man sätter in en rejäl säkerhetsdörr”, skriver Aftonbladet.

Det känns så skönt att jag åtminstone gjort allt jag kan för att skapa en trygg hemmiljö för mig själv och mina barn. Ångrar inte denna investering!