Mina tre anledningar att anlita städfirma

Ibland behöver jag helt enkelt lite vardagslyx. För mig betyder det mycket att få hjälp med städningen någon gång emellanåt. Inte varje vecka, men minst ett par gånger per år. Många tänker att det är dyrt att boka städfirma, men det är inte så dyrt, särskilt inte i Stockholm. Vi lever så stressande liv idag att vi behöver kunna ta emot hjälp med städning i vårt hem någon gång emellanåt utan att få dåligt samvete.

Att anlita städfirma känns verkligen som en vardagslyx som jag tycker att alla borde unna sig en eller ett par gånger per år. Jag har hittat en jättebra städfirma i Stockholm som städar bra och som jag också känner mig trygg med. Städerna är jättetrevliga, gör ett fantastiskt jobb och är mycket professionella. Det är alltid så fint och fräscht efter att de har varit hos mig. Vanligtvis städar jag en gång i veckan, men som singelmamma med barn räcker det inte. Samtidigt har jag inte ork att torka fläckarna i ugnen hur länge som helst eller torka ur köksskåpen. Den tiden är jag hellre med min barn. För att orka med vardagslivet brukar jag anlita städfirman två till tre gånger per år för att verkligen få mitt hem städat och fint. Jag anser att man ska plocka upp efter sig, med det finns områden som professionella städare gör bättre än jag och dessutom mycket snabbare.

Tre anledningar att du ska anlita städfirma

Här kommer mina tre anledningar till att jag anlitar städfirma, och också varför jag tycker att du ska unna dig lyxen:

  • Gör RUT-avdrag
  • Mindre stress
  • Du skapar jobb

Alla kan göra RUT-avdrag, se till att använda det. Tänk också på att tid är pengar. Det en städfirma städar på två timmar, behöver du fyra-fem timmar till. Eller mer. De har också bättre utrustning. I dagens samhälle är det så stressigt, särskilt nu under coronapandemin, och vi mår inte bra av att alltid stressa. Låt en skicklig städare komma hem till dig och hjälpa dig med fönster, badrum eller lister. Då får du mer kvalitetstid med dina nära och kära. Idag är det också många som anlitar städfirma och gör RUT-avdrag, för att familjer behöver mer tid. Jag är glad att jag har ett jobb och alla som städar hos mig är stolta yrkespersoner som är väl värda varenda krona.