Singelmamma – dags att ta hand om dig!

Att vara ensamstående mamma är inte lätt alla gånger, inte minst för att man ofta negligerar sig själv och glömmer bort att ta hand om sig. Det finns dock en del saker som går fort och lätt och som kan göra underverk med din självkänsla. Tandblekning är en av dessa saker.

När du är singelmamma har du förmodligen lite svårt att få vardagen att gå ihop och kanske även ekonomin. Att då ge dig iväg till någon dyr klinik är inte att tänka på. Dock kan du utföra tandblekning hemmavid utan att betala dyra pengar eller ta av din dyrbara tid från barnen.

Fördelar med en tandblekning

Att bleka tänderna kan motivera dig och göra så att du känner dig fräschare. De skonsamma hemmablekningarna är dessutom snälla mot emalj och tandkött och den vitare nyansen du snabbt uppnår stannar kvar länge och väl. Tänk dock på att inte äta eller dricka färgad mat och dryck de första två veckorna. Som artikeln i Expressen säger när de får frågan om tandblekningens popularitet:

 

– Oh ja, det har ökat jättemycket. Tandvård kan generellt kännas som dyrt och lite onödigt. Men så kommer man på att man vill bleka tänderna för att se fräsch ut.

 

Har du ett fint leende kanske du drar till dig nya friare, ett sätt att avsluta singelmamma-livet. Vitare tänder gör din hy vackrare, det gör att du ler mer och ett leende gör att andra riktar sina blickar till dig och kanske ber om en dejt snarast.

 Att tänka på innan tandblekningen

Gå gärna till en tandläkare innan en tandblekning hemma för att ta bort tandsten och plack samt fråga din tandläkare om dina tänder tål blekningsgelen. Det har nämligen hänt att folk har köpt billiga produkter och fått en del biverkningar.